Når den sociale arv brydes uden rollemodeller

Foredrag med Jimmy Gørtz

Torsdag den 10. oktober kl. 16.00-17.30

I Danmark har vi en stolt tradition med at fortælle eventyr. Eventyr, der er forfattet af mennesker, der havde en fantasi om, at deres hovedperson skulle gå så grueligt meget igennem førend at livet blev lykkeligt.

Denne eftermiddag fortæller Jimmy Gørtz et eventyr. Ikke et hvilket som helst eventyr, for det eventyr han fortæller, er fra den virkelige verden. Det handler om en lille dreng, som var uønsket allerede inden, han blev født. Til trods for mange uhyrligheder, så lykkedes det den lille dreng at vokse op, og mod alle odds, at få et godt og lykkeligt liv.

Jimmy Gørtz har haft en opvækst med anbringelse på børnehjem og en hjembringelse til faren, hvor han dagligt blev udsat for fysisk og psykisk tortur. I dag er Jimmy foredragsholder, forfatter og frivillig i en lang række organisationer, der hjælper socialt, udsatte og tidligere anbragte.

Tilmelding er nødvendig
Arrangementet finder sted på Danmarks Forsorgsmuseum. Der er begrænset antal pladser. Billet købes på forhånd.

Pris: 75 kr. pr. person og 50 kr. for medlemmer af Museumsforeningen. Prisen er inkl. en kop kaffe/te.

Ret til ændringer forbeholdes.

Torsdag den 10. oktober
l. 16.00-17.30

Foredraget afholdes på Danmarks Forsorgsmuseum

Der er begrænset antal pladser. Billet købes på forhånd