Fuld af kærlighed

Christina Rosendal i samtale med Sarah Smed

Onsdag den 28. august kl. 16.00-17.00 under SVEND Filmdage

Filminstruktør Christina Rosendal udforsker dybdegående alkoholisme og dets indvirkning på familielivet med filmen “Fuld af kærlighed”, der havde premiere i maj i år. Med en nænsom, men ærlig tilgang skaber Rosendal et rørende portræt af en familiefar, der kæmper med afhængigheden, samtidig med at hun belyser det ødelæggende mønster, det kan skabe i familierelationer.

Samme temaer og tabuer arbejder museumsleder Sarah Smed fra Danmarks Forsorgsmuseum dagligt med, og hun vil i samtale med Christina Rosendal drage paralleller mellem temaet i filmen og alkoholismens konsekvenser, og hvordan det kan føre til nedbrydningen af familier.

Christina Rosendahls dokumentarfilm, “Vold i kærlighedens navn”, fra 2018, vil også blive berørt under samtalen. Denne film kaster lys over vold i parforhold og dets komplekse dynamikker, og Sarah og Danmarks Forsorgsmuseum har tidligere netop arbejdet med kvindekrisecentres historier.

Kom med til en tankevækkende og engagerende samtale, hvor to erfarne kvinder inden for deres respektive felter deler indsigt, refleksioner og erfaringer omkring nogle af samfundets mest presserende udfordringer og tabuer.

Arrangementet præsenteres i samarbejde Svendborg Bibliotek, Film Fyn og Danmarks Forsorgsmuseum.

Køb billet
Arrangementet finder sted på Danmarks Forsorgsmuseum. Der er begrænset antal pladser. Billet købes på forhånd. Pris: 50 kr. pr. person. Prisen er inkl. en vand/øl. 

Ret til ændringer forbeholdes.

Onsdag den 28. august kl. 16.00-17.00

Arrangementet afholdes på Danmarks Forsorgsmuseum og er del af SVEND Filmdage

Der er begrænset antal pladser. Billet købes på forhånd 

Pris inkl. en vand/øl:  50 kr. pr. person